06 55 830 440 | info@opendialogen.nl
Maakt expliciet wat impliciet blijft
  • Waar ligt de grens in mijn rol als controller tussen controleren en adviseren?Waar ligt de grens in mijn rol als controller tussen controleren en adviseren?
  • Door de waan van de dag nemen wij als organisatie te weinig tijd om te reflecteren. Hoe moeten we hier meer balans in krijgen? Door de waan van de dag nemen wij als organisatie te weinig tijd om te reflecteren. Hoe moeten we hier meer balans in krijgen?
  • Hoe ver moeten wij gaan in onze dienstverlenende rol als adviseur?Hoe ver moeten wij gaan in onze dienstverlenende rol als adviseur?
  • Bij integriteitsvraagstukken is het helder wat zwart en wit is, maar hoe gaan we om met grijs?Bij integriteitsvraagstukken is het helder wat zwart en wit is, maar hoe gaan we om met grijs?

Blog

Test bericht

Test blog-bericht. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean in bibendum arcu. Ut ut fermentum libero. Sed purus mi, pharetra quis porta aliquet, feugiat nec velit. Quisque nec diam in augue cursus eleifend. Pellentesque sit amet turpis ut est tincidunt scelerisque non sit amet lacus. Sed dui tellus, molestie sit amet luctus ut, pellentesque […]

Lees meer

Gerealiseerd door RM Webcreaties